Avenia je smeštena u strogom centru Rume, na minut laganog hoda od glavnog gradskog trga na kom se nalaze pozorište i kulturni centar.

U neposrednoj blizini objekta nalazi se sportski centar Ruma, sa salama za dvoranske sportove, kuglanom i teretanom.

Blizina Borkovačke šume  sa trim stazom i  Borkovačkog jezera učiniće da bar na kratko pobegnete od svakodnevnih obaveza.

Obzirom na specifičan položaj hotela koji se nalazi u centru Rume, naše osoblje Vam stoji na raspolaganju za sve  informacije o sadržajima u okolini, kako bi Vaš boravak učinili što prijatnijim.

Nacionalni park Fruška Gora sa šesnaest prelepih fruškogorskih manastira nalazi se na samo 15 km od Rume. Otkrijte zašto Frušku Goru nazivaju naša Sveta Gora.

Fruškogorje je pedološki i klimatski izuzetno povoljno za uzgoj vinove loze, u šta se možete uveriti posetom naših prijatelja, vinarija Kovačević i Deurić.

Na  15 km udaljenosti od Rume, nalazi se banja Vrdnik, poznato banjsko lečilište sa termalnom vodom i bazenima. Lovište Karakuša, Obedska bara, bara Trskovača  pogodne su za odmor u prirodi i ornitološke izlete.

Isprobajte gulaš od mangulice i podolskog govečeta  u  rezervatu prirode Zasavica.

Krenite putevima imperatora, posetite  svetski poznata arheološka nalazišta Gomolava ( 18 km udaljenosti ) i rimski grad i carsku palatu u Sirmiumu ( 23 km).

Avenia raspolaže sa 20 moderno opremljenih soba.

Smeštaj je u potpunosti klimatizovan i elegantno uređen sa besplatnim internetom i kablovskom televizijom. Sobe su opremljene su flat-screen TV-om i mini-barom. Sadrže kupatilo sa fenom za kosu i tušem ili hidromasažnom kadom, besplatnim toaletnim priborom, papučama i bade-mantilom.

Moderna kupatila sa prečišćenom vodom, ukusan i raznovrsan doručak  su samo deo onoga što nudi naš smeštaj a što svaki gost zaslužuje.